Provinssirock 2015

Har tillbringat de två senaste dagarna med att fest ihjäl mig med Nadia i Seinäjoki! Det har varit så otroligt bra stämning, vi har sett så många band och jag har så jävla ont i fötterna. Men det känns så overkligt att jag har nu sett flera av mina favoritband, liksom, The Wombats och Passenger och The Script (!!!!!!!!!). Dessutom såg vi Muse, Kent, Foxes, Milky Chance, A Day to Remember, Lost Society och Calvin Harris. Jag är så överväldigad av lycka för det finns verkligen inte många saker som är bättre än att se ett band live, och nu har vi sett tiotals. Men utöver detta fick jag också ett plektrum som The Scripts gitarrist spelade med under konserten och Nadia fick en selfie med Passenger – holy fucking snood. Livet är bra.

Nu har vi bara lördag kvar, men då blir det ”bara” Softengine och First Aid Kit, men fan vad jag ser framemot det. Men nu kommer det en dåligt editerad bildbomb från onsdag och torsdag för att livet är ändå bra fastän jag inte kan editera bildcollage.

Provinssirick 2015

Continue Reading

Aaaaaaaand the pink is back

Mammas idé dessutom, tro det eller ej! Hon frågade om jag saknade mitt rosa hår, och det har jag ju som fan, så efter en trip till powerpark for vi till Prisma och köpte blondering och rosa hårfärg och nu känner jag igen mig igen då jag ser mig i spegeln.

2015-06-24 14.11.21-1

Continue Reading

What about second breakfast?

Sagan om Ringen-maraton blev det från klockan tio i morse tillsammans med Christa, och det är inte första gången jag vågar mig på en sådan eskapad, men men men det är förhoppningsvis första gången jag inte vrider mig i smärtor och arga tårar på grund av att vara uttråkad. Så här långt har Christas många bakgrundsfaktan om hela franchisen och infilmningen hjälpt väldigt mycket, men jag är i slutändan ändå tvungen att erkänna att jag inget Tolkien-fan är.

DSC_0698

DSC_0702

DSC_0703

DSC_0704

DSC_0719

Continue Reading

Du och jag, Alfred. Du och jag

Tillbringade dagen med min disneyprinsessa! Det blev glassätande och film efter film. Vi är mitt uppe i Saw-serien, som jag nämnt tidigare, och idag blev det att se den fjärde filmen (som är min personliga favorit), men efter den var vi tvungna att ta en liten paus från hemskheterna och vi gick igenom listan av dokumentärer i Plex. Nadia stannade vid Dear Zachary, som hon velat se ganska länge, och efter att ha berättat lite om den tryckte jag på play och herre. gud. Det var den tyngsta dokumentären jag sett på otroligt länge, men det var så bra och en enorm tankeställare om hur rättssystemet kan glömma och svika en.

Efter den var vi inte okej, och efter en lång diskussion om vad vi just sett, blev vi sugna på att göra något annat en liten stund. Så, vi for iväg till ABC för att köpa godis, men vi stannade en stund vid lekparken nära mitt hus och åkte lite linbana och låg i repgungan och lyssnade på musik. Jag fick årets första riktiga sommarkänslor, och det var harmoniskt! Men ja, det blev blåsigt och vi spatserade till Stenhaga och köpte oss lite nachos och nachoost och choklad och for hem för att se Across the universe. Nu är jag inte bara återigen kär i The Beatles, men jag har All my loving fast i huvudet och kan inte sluta sjunga.

DSC_0581

DSC_0604

DSC_0628

DSC_0631

DSC_0650

DSC_0652

DSC_0661

DSC_0686

Continue Reading