These vagabond shoes are longing to stray

Igår tog vi bussen från DCs Union Station och till Manhattan, och vi tillbringade nästan fem timmar till att stirra på träden i Delaware, som verkligen lever upp till sitt rykte om att vara den tråkigaste staten. Men vid framkomsten tog vi en välkänd gul taxi till lägenheten som vi bor i, och nyheterna om den lägenheten är att den är ungefär lika stor som mitt rum där hemma i Bobäck. Så. För tre personer blir det riktigt mysigt. Men den är på en bra plats, den är nära Times’ Square och vad mer behövs egentligen – vi ska ju inte tillbringa resten av våra liv här.

Idag har vi hunnit med mycket, känns det som. Vi började med att gå ner för Broadway för att komma till min favoritbutik i hela världen – The Strand Bookstore – och på vägen dit fick vi en riktigt bra syn av The Flatiron building. Sen besökte vi Forbidden Planet där jag inte spenderade lika mycket pengar som på Midtown comics igår kväll, men i vilket fall som helst så är min Hawkeye-samling lite mer omfattande nu, så det är ett plus. Nadia och jag kastade pengar omkring oss i Strand efter att vi ätit sockrig frukostyoghurt på The Bean, och nu äger jag några (många) böcker mer än jag gjorde då vi kom hit. Annat än det så har det köpts Captain America-strumpor och Nicki Minaj-tröjor och vi provade alla möjliga Halloweengrejer i x antal Halloweenbutiker.

Vi besökte också Battery Park för att köpa biljetter till att åka till Frihetsgudinnan imorgon, vilket jag ser framemot väldigt mycket!

DSC_0869

DSC_0873

DSC_0879

DSC_0883

DSC_0892

DSC_0897

DSC_0898

DSC_0900

DSC_0902

DSC_0905

DSC_0908

DSC_0923

DSC_0926

DSC_0929

DSC_0930

You may also like

2 kommentarer

    1. åh, tack så mycket! jag använder en rätt gammal Nikon D5000 och objektivet som är 18mm till 55mm och 55mm till 200mm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *