Ain’t it fun living in the real world

För ett par dagar sedan kom Christa på besök för att.. ja, mest för att äta. Vi hade inte ens något bestämt vi skulle se på eftersom vi blev klara med Daredevil för ett tag sedan. Uppenbarligen löste vi det med ett avsnitt Agent Carter och sedan ett minimaraton av säsong 1 av Elementary tillsammans med så mycket mat att vi nästan rullade till bilen då jag skulle köra hem henne. Men ja, innan vi åt och bänkade oss i soffan med ca 10 000 kuddar gick vi på en liten promenad för att fota varandra, eftersom vi är väldigt vackra människor (eller ja, åtminstone Christa – mitt hår hade sett bättre dagar).
Nåväl.

Åtminstone hade vi ju mat så att det räckte och blev över (och det här var bara efterrätten).

Men nu är livet inte lika bra längre, för jag har haft karainfluensa i tre dygn, så jag har legat och vridit mig i onaturliga kroppstemperaturer och hosta somjust won’t quit. Men det är provvecka, så det är ju inte precis som att jag missar mycket med bara två prov (och ett skrivet redan), alltså löser sig allt. Och senare idag ska jag kämpa mig in i bilen och till flygplatsen för att hämta min älskade mamma som kommer hem ända tills den åttonde! Vissa dagar är bättre än andra.

(dessutom fyller min #1 babe Anna aderton fagra år idag!!!!!!!!)

You may also like

1 kommentar

  1. Var Elementary värt det? Har fortfarande inte kollat… Men Sherlock kommer ju ut typ aldrig så time to dump that bastard and find a replacement :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *