They can’t tell me how long I’ve got, maybe months but maybe not

img_7350

Nu har lägenheten blivit såld, och jag kommer så småningom börja flytta mina saker till min pappas för att bo där i fortsättningen! Jag har faktiskt väntat väldigt på det här, mest av den orsaken att jag blir otålig av att sitta och vänta på att få packa ner mina saker, att leva livet som någon sorts väntetid med obestämt slut. Därför är det skönt att veta att den här tiden om en vecka kommer jag vara helt installerad igen, men på annat ställe.

Men ja, i väntan på detta har jag ju varit mycket hos pappa och pysslat med olika saker för att inte ha allt på en gång att fixa, så till exempel alla mina mörkbruna bokhyllor och byråer har blivit målade vita, och jag var igår och satte upp mina viktigaste posters. Jag satte också upp min lilla stjärnhimmel i taket, och det var nog för jävligt arbete det. Jag är ju inte direkt längst i stan, det skapade vissa problem. Men som en flickscout, eller möjligtvis Wonder Woman, fick jag det löst som snabbast och nu är allt 100% bra där. Ungefär.

Nu har jag i alla fall packat ner alla mina lösa saker, böcker etc, och det enda jag har ”opackat” är mina möbler och mina kläder. Det är nu en konstig sak, för jag har alltid intalat mig själv att jag har massor av saker och jag är en sån konsumerist, vilket jag ju nog är, men det syns inte? Jag har fått ner allt, vilket är till 90% böcker, i sex lådor. Det är skönt, egentligen, att jag inte måste packa massor av lådor fulla för att kunna transportera alla mina grejer, men det känns nog lite som att jag har tappat bort massor av ägodelar. Var är allt det där andra som jag slösat så mycket pengar på?

Nåväl, åtminstone är Rosie lika uppmuntrande som alltid.

img_7345

You may also like

1 kommentar

  1. Hej, är på väg till Stockholm om några veckor och tänkte om du skulle kunna lista dina bästa nördbutiker? Vilka ställen är nördiga must-sees och vilka ska man undvika? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *