What I find is pleasing and I’m feeling fine

img_9048-vert

Idag är min nittonårsdag och det är sannerligen spännande! Det har inte hänt mycket under dagen, om man jämför med adertonårsdagen som tillbringades i Stockholm. I år har jag tagit det mer lugnt och tillbringat tid med mina närmaste vänner. Idami och Anna sov över från igår tills idag, vi åt vegantacos med vin och chokladtårta till efterrätt, sedan tittade vi på skräckfilm och åt stora mängder av popcorn! Underbart.

Idag har jag därmed inte hunnit med mycket, jag pantade alla tomflaskor för att få lite extrapengar och med dessa småslantar köpte jag lite chokladpudding och mörkchoklad som en lite födispresent åt mig själv (sen beställde jag ett bokpaket från adlibris, men det hör inte hit). Jag åt pasta till lunch, svarade på meddelanden och samtal och sen tog jag en lång tupplur för att sätta min tid på det jag älskar mest. Jag lade dessutom extra tid på mitt smink, vilket var väldigt terapeutiskt och trevligt. Jag hämtade Christa från stan vid femtiden, vi köpte hem sushi för massor av pengar och sedan fick jag min födelsedagspresent av henne, som var en LÅDA med vegansk mat och dylikt och det var så genomtänkt och gulligt och jag ville nästan gråta.

Men vi tillbringade kvällen med rödvin och de sista avsnitten i säsong två av Elementary. Ett perfekt slut på min sista födelsedag som tonåring.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *