Looking through the night, and the moon’s never seen me before

IMG_9109-horz

Det känns som att jag har gjort massor den här veckan, även om jag i stort sett bara varit i skolan, om man räknar saker som skett utanför mitt hem. Men jag har varit effektiv här hemma, läst till studenten och bakat och lagat mycket mat. Men, jag vågar väl påstå att det inte behövs mycket för att det ska kännas skönt att det är fredag. Jag är redo för helgen, och ikväll ska jag se på film och dricka vin. Jag är dessutom mitt i att se igenom Gilmore Girls: A Year in the Life igen, vilket hittills i stort sett bara har lett till att jag suttit och storbölat för att jag älskar den där serien så mycket. J O B B I G T.

Jag fick dessutom en sen födelsedagspresent, hela vägen från London! Och om någon undrar vad det är för speciellt med luftfräscharen så står det Eliminate the stench of patriarchy på baksidan. Så den är väldigt fin.

IMG_9116

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *