Fanatiskt städande à la ångest

DSC00868

De senaste dagarna har jag tydligen bestämt mig för att skjuta över all studentprovsstress till sidan för att istället ordna upp delar av min vardag som inte egentligen behöver städas upp. Lite irriterande, men då igen har jag spelat duolingo flera timmar per dag och genom det repeterat franska, så jag tror inte det är direkt panik med studierna. Idag blev rummet offer för min petighet, och jag flyttade om alla mina böcker (mamma kom med en väldigt träffande kommentar då jag berättade, ”dom där böckerna har hunnit snurra ganska många gånger i rummet ditt på bara någon månad”, så rätt hon har) och ordnade upp alla mina papper från tre år i gymnasiet. Det har varit lite krångligt med sinnet och humöret och det generella välmåendet på sista tiden, så jag tror jag städar och rensar så mycket just nu för att få lite kontroll över hur livet går framåt. Och det har faktiskt hjälpt, så det fortsätter antagligen i samma banor framöver en stund till.

DSC00876

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *