Simple twist of fate

IMG_9218-horz

Det blev en lite annorlunda tisdag för mig idag, och det endast för att jag har ett väldigt ingrott tisdagsmönster som jag följt i snart ett halvår. I varje period så här långt i skolåret har jag slutat tidigt på veckans andra skoldag, det har varierat mellan klockan 9:30 och 11:00, men det har alltid varit på förmiddagen. Dessa dagar har jag glatt avlägsnat mig från skolområdet så snabbt som möjligt, satt mig i bilen och genast satt igång senaste avsnittet av Ted & Kaj-podden och lyssnat då jag kört till butiken och handlat mat för veckan medan jag idiotflinat åt podcasten som spelat i mina hörlurar. Sen har jag kommit hem, lagat lunch, gjort lite skolarbete och bara njutit av min lediga tid – men inte idag. Det kom inget nytt poddavsnitt, jag hade inget behov av att fara och handla mat eftersom pappa köpt några matkassar åt mig senast igår, och jag ville egentligen bara lyssna på Skotts låt ”Wolf” om och om tills jag kom hem. Sen skulle jag tillbaka till stan vid klockan 13 för ett infotillfälle inför fredagens Uni-dag i Academill, och för att intervjuas av Jenni, och för att vika in hos Christa. Det var helt enkelt alldeles för mycket för att vara en ordentlig tisdag för mig. Detta har således lett till att jag gått omkring och tänkt att det är typ, torsdag, hela dagen, vilket är lite jobbigt.

Därför bjuder jag på två snapchatselfies jag tog under dagen, för att jag tycker de är lite lustiga.

IMG_9223

Jag har dock gjort mer under kvällen än jag planerat, Idami whatsappade mig just då jag hunnit hem och ganska snabbt igen satt jag i bilen för att träffa henne. Vi lagade grönsaksbullar och ungspotatis och det blev så otroligt självklart hur mycket mer ambitiös Idami är med sina middagar än jag är, eftersom jag väldigt ofta kör att laga mat för hela veckan på tisdag och äta samma måltid tills helgen. Men det är billigt, åtminstone.

Vi for hem till mig lite senare, åt lite glass och tittade på en skräckfilm från 80-talet som hade en väldigt blodig tvist i slutet och vi hängde inte riktigt med, möjligtvis för att vi satt och färglade. Enormt med vardagsmys.

IMG_9234

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *